Adz

Wednesday, September 22, 2010

LABUAN....I'm Back......

Hari ni dah aku dah start keje smula setelah bercuti selama 2 mggu. First day ni blurr skit nak buat keje. banyak info nak kena download kt kpale otak dan kene process untuk 2 mggu yg ditinggalkan. Banyak jugak keje yang nak kene buat ni...tp takpe, aku kn pekerja yang berdedikasi..huhuhuhu..
    Projek aku ni dah nak habis dah..target hujung oktober akan siap sepenuhnya. Mintak2 la mcm tu...jgn extend lg dh le....aku pun ada mslah jugak dgn study aku ni. subjek yang aku amik takde kt sini...so mcmna aku nk belajar...kalau btul hujung bulan 10 dh habis projek ni maknanya kelas ke 4 dan 5 aje la yang sempat aku hadir nanti kt semenanjung. Masalah jugak tu....pening...pening...



No comments:

Post a Comment